Despre…

Informatiile in limba romana despre viata sanatoasa sunt minime, majoritatea articolelor exista doar in reviste pentru femei, fiind traduceri nereusite ale articolelor din alte revistele pentru femei din strainatate. Din pacate valoarea lor stiintifica este zero, afirmatiile fiind foarte departe de adevar si chiar impotriva firii.

Imi doresc sa impartasesc o bucatica din ceea ce am invatat cu rudele si prietenii. Pentru ca de multe ori scriu informatii pentru acestia pe e-mail, am hotarat sa le public in masura in care gasesc timpul necesar. De ce nu le-as impartasi si cu strainii? Acestea nu se doresc a fi neaparat complete dar cat mai aproape de stiinta, dupa intelegerea si posibilitatile mele. *

Luati sfaturile ca atare dar cititi si informati-va din mai multe surse. Aplicati ceea ce intelegeti si credeti ca vi se potriveste.

 

Omul este singurul animal care nu mai stie sa se hraneasca. Este timpul sa ne aducem aminte ce trebuie si ce nu trebuie sa consumam.

 

 

 

 

 

 

 

* Nu va pot garanta actualitatea, acuratetea, corectitudinea sau integralitatea informatiei prezente pe acest site. Infarfurie nu poate fi declarata responsabila pentru anumite pagube care sunt urmarea unor greseli sau omisiuni. Pentru informatia de pe acest site, se stipuleaza deci non-responsabilitatea. Acest site poate contine hyperlink-uri la alte site-uri care pot fi interesante pentru vizitatori. Infarfurie nu este responsabila pentru continutul acestor site-uri.

 

Be the first to start a conversation

Ce parere ai despre acest subiect?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: